Shambhala Fiók

Bevezetés a Shambhala Felhasználói Fiók használatába

Mi az a Shambhala Fiók?

golden-key1-180x300
A Shambhala felhasználói fiók egyszerűen egy egyedi felhasználónév és jelszó, ami hozzáférést biztosít a Shambhala közösségben online biztosított lehetőségekhez.

A Shambhala fiókod segítségével kapcsolatba léphetsz barátaiddal a Shambhala Network-ön keresztül, tanulhatsz egy Acharya-tól az interneten keresztül a Shambhala Online segítségével, írhatsz egy cikket a Shambhala Times hírportál számára és közvetlenül továbbíthatod azt egy szerkesztőnek és ha kapcsolatban vagy egy Shambhala központtal vagy csoporttal, akkor megnézheted és szerkesztheted a profilodat, vagy barátokat kereshetsz az egész mandalában.

3 hasznos link:

Regisztrálj egy Shambhala fiókot
Elfelejtett jelszó visszaszerzése
Jelszavad vagy felhasználóneved megváltoztatása
(Ezek egyelőre csak angolul elérhetők, ha segítség kellene hozzá, keress minket bátran, illetve nemsokára készítünk egy kis segédletet az eligazodáshoz).

A Shambhala Fiók segítségével elérhető lehetőségek:

Shambhala Network:

http://www.shambhalanetwork.org

A Shambhala Network egy közösségi hálózat és email lista, ami összeköti a mandalánkat. A Shambhala Network segítségével elérhetjük a helyi központ tagjait, régiók közötti kommunikációt tesz lehetővé és naprakész hírekkel szolgál arról, hogy mi történik a Shambhala nemzetközi színterén. Ezen a közösségi oldalon találsz egy emailes levelezőrendszert, vannak online fórumok különböző érdeklődési körök számára, részt vehetsz tanulócsoportokban és a helyi közösség csoportjában és azonnal kapcsolatba léphetsz itt az összes barátoddal a Shambhala közösségében.

Shambhala Online:

http://www.shambhalaonline.org/

A Shambhala Online interaktív dharma tanításokat ajánl az interneten keresztül közvetített videók segítségével. A Shambhala Online lehetőséget nyújt arra, hogy élőben hallgassunk meg egy tanítást (tehát nem felvételről) és emellett lehetőség van párbeszédre is a tanító és a többi online résztvevő között. Megnézheted továbbá a korábban felvett tanítások archivált könyvtárát is.

Shambhala Times:

http://www.shambhalatimes.org

Van egy történeted, amit szívesen megosztanál a mandalával? A Shambhala Times hírmagazin segítségével bárkiből lehet hírszerkesztő csak küldd el a cikkedet a szerkesztőségnek jóváhagyásra. Magadról is feltölthetsz egy képet és pár szóban bemutatkozhatsz, így amikor a cikked megjelenik, azt is láthatjuk mindannyian, hogy ki a szerzője. Az új cikkek beküldési lehetőségeiről itt tájékozódhatsz.

Shambhala adatbázis:

https://members.shambhala.ws/

Ha már van Shambhala Fiókod, akkor hozzáférhetsz a Shambhala Adatbázishoz. Bejelentkezés után az adatbázisban

  • módosíthatod a profilodat és külön-külön meghatározhatod, hogy mit szeretnél az adataidból nyilvánossá tenni (alapbeállításként minden adatod privátra van állítva)
  • megváltoztathatod a jelszavadat vagy a felhasználónevedet
  • megnézheted milyen programokon vettél részt eddig
  • elolvashatod itt is azokat az emaileket, amelyeket a Shambhala Adatbázisból küldtek neked
  • kezelheted a hírlevél feliratkozásaidat
  • kereshetsz a tagjaink között (legalábbis azok között, akik ezt engedélyezték)