Shambhala Fiók

Bevezetés a Shambhala Felhasználói Fiók használatába

Mi az a Shambhala Fiók?

golden-key1-180x300
A Shambhala felhasználói fiók egyszerűen egy egyedi felhasználónév és jelszó, ami hozzáférést biztosít a Shambhala közösségben online biztosított lehetőségekhez.

A Shambhala fiókod segítségével kapcsolatba léphetsz barátaiddal a Shambhala Network-ön keresztül, tanulhatsz egy Acharya-tól az interneten keresztül a Shambhala Online segítségével, írhatsz egy cikket a Shambhala Times hírportál számára és közvetlenül továbbíthatod azt egy szerkesztőnek és ha kapcsolatban vagy egy Shambhala központtal vagy csoporttal, akkor megnézheted és szerkesztheted a profilodat, vagy barátokat kereshetsz az egész mandalában.

3 hasznos link:

Regisztrálj egy Shambhala fiókot
Elfelejtett jelszó visszaszerzése
Jelszavad vagy felhasználóneved megváltoztatása

A Shambhala Fiók segítségével elérhető lehetőségek:

Shambhala Network:

http://www.shambhalanetwork.org

A Shambhala Network egy közösségi hálózat és email lista, ami összeköti a mandalánkat. A Shambhala Network segítségével elérhetjük a helyi központ tagjait, régiók közötti kommunikációt tesz lehetővé és naprakész hírekkel szolgál arról, hogy mi történik a Shambhala nemzetközi színterén. Ezen a közösségi oldalon találsz egy emailes levelezőrendszert, vannak online fórumok különböző érdeklődési körök számára, részt vehetsz tanulócsoportokban és a helyi közösség csoportjában és azonnal kapcsolatba léphetsz itt az összes barátoddal a Shambhala közösségében.

Shambhala Online:

http://www.shambhalaonline.org/

A Shambhala Online interaktív dharma tanításokat ajánl az interneten keresztül közvetített videók segítségével. A Shambhala Online lehetőséget nyújt arra, hogy élőben hallgassunk meg egy tanítást (tehát nem felvételről) és emellett lehetőség van párbeszédre is a tanító és a többi online résztvevő között. Megnézheted továbbá a korábban felvett tanítások archivált könyvtárát is.

Shambhala Times:

http://www.shambhalatimes.org

Van egy történeted, amit szívesen megosztanál a mandalával? A Shambhala Times hírmagazin segítségével bárkiből lehet hírszerkesztő. Shambhala Fiókoddal beléphetsz a Shambhala Times szerkesztői felületére és a cikkedet elküldheted közvetlenül egy szerkesztőnek jóváhagyásra. Magadról is feltölthetsz egy képet és pár szóban bemutatkozhatsz, így amikor a cikked megjelenik, azt is láthatjuk mindannyian, hogy ki a szerzője. Új cikk beküldéséhez jelentkezz be itt.

Shambhala adatbázis tagok számára:

https://secure.shambhala.info/database

A Shambhala tagjai számára elérhető egy felület, amelynek segítségével kihasználhatók a Shambhala Adatbázis (SDB) lehetőségei. Ezen a weboldalon kapcsolatba léphetsz más tagokkal, legyenek azok akár a helyi központ tagjai, vagy bárki más az egész mandalában. Megváltoztathatod adatvédelmi beállításaidat, a profilodat és a jelszavadat, feltölthetsz magadról egy fotót, beállíthatod feliratkozásaidat a Shambhala különböző levelezési listáira, visszanézheted, hogy milyen Shambhala programokon vettél részt korábban, stb. A tagok számára fenntartott felületre itt léphetsz be.

Shambhala adatbázis azok számára, akik nem tagjai a Shambhalának:

https://secure.shambhala.info/database

Elköltöztél? Módosítani kellene a levelezési listákat, amelyekre feliratkoztál? Meg akarod változtatni a jelszavadat valami könnyebben megjegyezhetőre? Lépj be közvetlenül a Shambhala adatbázis kezelőfelületére, ahol módosíthatod profilodat, ideértve a levelezési címed és a feliratkozásaidat is.