Shambhala Tréning 2. szint – Harcos születik

Flag of the Shambhala Organization

A Shambhala Tréning 2. szintjén felismerjük, hogyan homályosítja el világunk ragyogását mentális gubónk, a megszokásainkból szőtt védőburok. Ezen a hétvégén megvizsgáljuk hogyan ismerhetjük fel azokat a szokásmintáinkat, amelyek megakadályozzák, hogy megnyíljunk az alapvető jóság megtapasztalása felé.

Miután felfedeztük, hogy alapvető jóságunk megérintése révén kapcsolatba léphetünk saját gyengédségünkkel és intelligenciánkkal, azt is fel kell derítenünk, hogy miért zárjuk be magunkat valódi természetünk elől. Saját ragyogásunktól, saját félelmeinktől rettegve egy védőburkot építünk szokásos reakcióinkból és értelmezéseinkből, amelyek elvonják a figyelmünket. Félelmünk gyökere a haláltól való félelmünk, ami egyszerűen az “én” halálától való félelmet jelenti.

Ego a neve az elképzeléseknek, gondolatoknak és érzelmeknek arról, hogy kik is vagyunk vagy kik akarunk lenni. Ez a félelem gyökere is. Az “én” védőburkából való kilépés egy lassú folyamat, amely arról szól, hogy megtanuljuk kezelni a félelmeinket. Azzal, hogy megtanulunk helyesen és teljességgel viszonyulni a félelemhez, felfedezzük, hogy a védőburokból kivezető út valójában befelé vezet.

A tréning magába foglal tanításokat és megbeszéléseket egy tapasztalt tanítóval, egyéni és csoportos meditációs instrukciókat és vezetett meditációkat, valamint csoportmegbeszéléseket és közös étkezést.

Tanító: Jan Lamač
Az előadások nyelve: angol, magyar tolmácsolással

BEVEZETŐ ELŐADÁS (ingyenes)
IDŐPONT: 2019. február 1. (péntek) 19:00 – 21:00 óra

SHAMBHALA TRÉNING 2. szint
IDŐPONT: 2019. február 2. – 3. (szombat – vasárnap) 09:00 – 19:00 óra

HELYSZÍN: szervezés alatt

ÁRAK:

  • Teljes ár: 18000,- Ft
  • Támogatói ár: 22000,- Ft – ha lehetőségeid engedik, ezzel támogathatod mások részvételét
  • Támogatott ár: 12000,- Ft

(A részvételi díjak magukban foglalják a záróünnepség költségeit is. A program mindkét napján vegetáriánus ebédet tudunk biztosítani, a két napra összesen további kb. 3000,- Ft-os áron. Kérjük a jelentkezésnél jelezd, hogy ezt igénybe kívánod-e venni, vagy megoldod / hozol magaddal saját ebédet).

Egyik alapelvünk, hogy a programjainkat mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni. Ezért, ha a program díja számodra akadályt jelent, akkor gondold át, hogy számodra mi lenne egy kényelmes, megfizethető összeg és lépj kapcsolatba velünk. Ezt mindenképpen a tanfolyam előtt jelezd számunkra, mert a helyszínen már nem tudunk jelentkezést elfogadni ilyen támogatott áron.

A támogatói árat azoknak javasoljuk, akiknek anyagi lehetőségeik megengedik, hogy többet ajánljanak fel, mint a program teljes ára. Nagylelkűségeddel mások részvételi díjához járulhatsz hozzá, akik nem tudják megfizetni a teljes árat. A fent megadott teljes ár foglalja magában a hétvége lebonyolításának egy főre eső költségeit.

Részvétel előzetes jelentkezéssel: +36 70 613 7979 vagy [email protected]